Catering Heythuysen

Heythuysen is een dorp wat best veel te bieden heeft. Er is volop aanbod van winkels en horeca. De kern Heythuysen ligt midden in een bosrijke omgeving wat veel voor de natuurliefhebber te bieden heeft en in de directe omgeving liggen fraaie natuurgebieden zoals het Leudal tussen Heythuysen en Neer.

Wijnen

Van welke wijn ga jij genieten?

Ontdek onze wijnen

Geniet van de heerlijkste wijnen, gewoon zomaar of voor elke speciale gelegenheid.
Welke wijn is voor jou perfect?

Wijnproeverij

Ervaar wijn als nooit tevoren.

Onze wijnproeverij

Wijnproeverij bij ons of zelf een wijnproeverij organiseren? Bij CaVino is het mogelijk!
Dat wil ik wel proberen!

Wijnpakket

Voor elke gelegenheid.

Speciale gelegenheid?

Een wijnpakket als (zakelijk) relatiegeschenk, huwelijk, gepensioneerd of gewoon zomaar.
Precies wat ik nodig heb!

Catering Heythuysen

Catering Heythuysen heeft ook veel te bieden, wij kunnen namelijk de totale catering verzorgen voor uw verjaardagsfeest, bruiloft, personeelsfeest, barbecue, wijnproeverij of een voor U speciale gelegenheid. Wij verzorgen al tientallen jaren naar volle tevredenheid van veel klanten de catering in Roermond en omstreken. Van Italiaans, Spaans, Hapjes of Traditioneel buffet ,en van lunch, brunch tot barbecue. Ook kunnen wij u de verhuurmaterialen verzorgen van buffettafels, tot sta tafels en tenten. Ook een bruiloft aan huis kunnen wij voor u verzorgen. Wij nemen al uw zorgen uit handen, wij willen dan ook dat u kunt genieten van uw feest. Laat gerust alles aan ons over want wij verzorgen uw feest of catering tot in de puntjes.

Voor meer informatie bel gerust vrijblijvend 06-53325397 of mail naar info@cateringenwijn.nl of kijk eens rustig rond op onze site.

catering

Cavino catering & wijn

Ontdek. Ervaar. Geniet.

Wijnen

Welke wijn is voor jouw de perfecte wijn?

Ontdek onze wijnen

Ontdek jouw favoriete wijnsmaak met keus uit onder andere Chileense, Franse, Italiaanse, Duitse, Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen.
Welke wijn is voor jou perfect?

Catering

Smaak, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jou!

Voor elke gelegenheid

Van lunch tot buffet, bruiloft en familie- of bedrijfsfeest tot intieme culinaire wijnproeverij. Ervaar het zelf met de catering van CaVino Catering & Wijn
Ik wil meer weten over catering

Ben je 18 jaar of ouder?

Om Cavino catering en wijn te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.