Catering met Persoonlijke Service.

Catering Met Persoonlijke Service, dan bent u aan het juiste adres bij CaVino Catering & Wines. Wij werken al jaren met heel veel passie en persoonlijke service als het gaat om het verzorgen van de catering. In onze keuken werken we met veel plezier en proberen steeds weer iets moois te maken voor onze gasten.

Onze Missie is dat onze gasten super  blij worden van het heerlijke eten.  Ze moeten dagen na hun feest nog kunnen nagenieten van de heerlijke gerechten die ze allemaal gegeten hebben. Zijn onze gasten blij, dan zijn wij ook blij. En als de gasten super tevreden zijn dan is het voor ons een mooie reclame.  Gaat het om een Italiaans buffet, een tapas, hapjesbuffet of een lunch, wij denken tot in detail met u mee over het meest passende buffet voor uw feest of evenement, en ook kijken wij hoe, waar en hoe laat we het beste de catering kunnen presenteren. Dit alles doen wij samen in overleg met U, want U bent degene die het feest geeft.

Wij nemen uw zorgen uit handen en uw feest wordt het mooiste van het jaar. Wij kunnen u verschillende buffetten presenteren met of zonder bijpassende wijnen.

CaVino Catering & Wines heeft een mooie collectie wijnen op voorraad. Drinkt u graag een witte wijn, zoet of droog, een rosé of een mooie volle rode wijn, ook dit kunnen wij samen met u bespreken.

Wilt u meer weten over onze buffetten en catering, of wilt u graag informatie over onze wijnen of deze eens proberen? Bel gerust geheel vrijblijvend, wij nemen de TIJD voor U.

Wijnen

Welke wijn is voor jouw de perfecte wijn?

Ontdek onze wijnen

Ontdek jouw favoriete wijnsmaak met keus uit onder andere Chileense, Franse, Italiaanse, Duitse, Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen.
Welke wijn is voor jou perfect

Catering

Smaak, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jou!

Voor elke gelegenheid

Van lunch tot buffet, bruiloft en familie- of bedrijfsfeest tot intieme culinaire wijnproeverij. Ervaar het zelf met de catering van CaVino Catering & Wijn
Ik wil meer weten over catering

Ben je 18 jaar of ouder?

Om Cavino catering en wijn te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.