Feest verzorgen Roermond.

Feest en Partyservice Roermond

Feest te verzorgen in Roermond of omstreken? Heeft u binnenkort iets te vieren of gaat u een party, een doopfeest, communie, bruiloft of een verjaardagsfeest geven? Wilt u liever het feest laten verzorgen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij willen graag uw feest verzorgen, en met verzorgen bedoelen wij ook al uw zorgen uit handen nemen. Wij verdiepen ons in de wensen en behoeften van onze gasten en denken met ze mee. Samen bespreken wij welke wensen U heeft, heeft u hapjes of een buffet nodig, liever een uitgebreid buffet, traditioneel of Italiaans, welke dranken heeft u nodig. Heeft u tafels, statafels of buffettafels nodig of misschien een tent. Is er personeel nodig. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen dat alles voor U geregeld wordt. Het enige wat wij willen is dat u rustig kunt genieten van uw feest. Verhuurmaterialen, tenten, catering, dranken wij kunnen alles voor u verzorgen en verzorgen dat doen wij tot in de puntjes. Wij verzorgen u een mooi buffet, hapjesbuffet, lunch of brunch met bijpassende wijnen en dranken. Nieuwsgierig dan kijk eens rustig rond op onze site en voor vragen kunt u ons geheel vrijblijvend bellen of mailen.

Wij begroeten U graag.

Feest en Party service Roermond, Herten, Weert, Horn, Heel

Wijnen

Welke wijn is voor jouw de perfecte wijn?

Ontdek onze wijnen

Ontdek jouw favoriete wijnsmaak met keus uit onder andere Chileense, Franse, Italiaanse, Duitse, Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen.
Welke wijn is voor jou perfect

Catering

Smaak, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jou!

Voor elke gelegenheid

Van lunch tot buffet, bruiloft en familie- of bedrijfsfeest tot intieme culinaire wijnproeverij. Ervaar het zelf met de catering van CaVino Catering & Wijn
Ik wil meer weten over catering

Ben je 18 jaar of ouder?

Om Cavino catering en wijn te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.