Graduation star – Het meest geslaagde cadeau om te proosten

Op zoek naar een cadeau voor iemand die geslaagd is? Dan hebben wij misschien wel precies naar waar jij op zoek bent. Namelijk de Graduation Star van Huizon. Deze bruisende wijn met zijn briljante bubbels is meer dan alleen een wijntje.

Een design gebaseerd op afstuderen

Het design van de fles is namelijk gebaseerd op afstuderen. Dit is al te zien aan de chique zwart grijze uitstraling van de fles. Gebaseerd op een toga en sjerp. Maar het wordt pas echt afgemaakt door het vierkante afstudeerhoedje. Zeer toepasselijk om cadeau te geven aan een geslaagde en om mee te proosten op het behalen van het diploma. Onder het hoedje bevindt zich uiteraard een natuurlijke champagnekurk om goed mee te knallen.

Ideaal om in stijl thuis te proosten, op school, met familie, vrienden of klasgenoten.”

Een blijvende herinnering

De Graduation Star van Huizon heeft een afstudeerhoedje bovenop de fles. Het kwastje van het afstudeerhoedje is een echt kwastje. De fles met het hoedje is na het nuttigen van de inhoud dan ook een leuk souvenir om te bewaren als herinnering aan deze speciale mijlpaal.

Voor jong en oud

Deze toepasselijke afstudeer wijn is zowel verkrijgbaar met alcohol als zonder alcohol. Zo kan iedereen ervan genieten ook al is de geslaagde nog geen 18 of wanneer de persoon liever een alcoholvrij drankje prefereert.

Smaakvol voor iedereen

De Graduation Star is licht fruitig en medium sweet. Deze smaak wordt door iedereen gewaardeerd op elk moment van de dag!

Wijnen

Welke wijn is voor jouw de perfecte wijn?

Ontdek onze wijnen

Ontdek jouw favoriete wijnsmaak met keus uit onder andere Chileense, Franse, Italiaanse, Duitse, Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen.
Welke wijn is voor jou perfect

Catering

Smaak, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jou!

Voor elke gelegenheid

Van lunch tot buffet, bruiloft en familie- of bedrijfsfeest tot intieme culinaire wijnproeverij. Ervaar het zelf met de catering van CaVino Catering & Wijn
Ik wil meer weten over catering

Ben je 18 jaar of ouder?

Om Cavino catering en wijn te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.