Hapjesbuffet bestellen Roermond

Heeft u binnenkort iets te vieren, een verjaardag, bruiloft, receptie of zomaar een gezellig samen zijn met vrienden en/of familie en wilt u uw gasten een hapje en een drankje aanbieden , dan bent u bij CaVino Catering & Wines Roermond aan het juiste adres.

CaVino staat garant voor zorgeloos en culinair genieten. Al onze gerechten worden met veel verse ingrediënten en passie in eigen keuken bereid en vervolgens smaakvol gepresenteerd. Wij vinden Persoonlijke Service voor onze klanten heel belangrijk en nemen ook alle tijd voor u. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen voor een heerlijk buffet passend bij uw wensen.

Geen uitgebreid buffet?

Wilt u geen uitgebreid buffet maar uw gasten toch een hapje aanbieden? Bent u al bekend met het hapjesbuffet van CaVino Catering Roermond? Dit hapjesbuffet is speciaal samengesteld voor deze gelegenheden. De bedoeling van een hapjesbuffet is dat je de hele avond lekker een hapje kunt nemen op een klein bordje.

U kunt kiezen uit een hapjesbuffet of een uitgebreid hapjesbuffet. Desgewenst met aanpassingen zoals u die graag aan de gasten wilt aanbieden. Wij kunnen ook bijpassende wijnen verzorgen.

CaVino Catering & Wines verzorgt al uw catering

hapjesbuffet bestellen roermond,buffet bestellen roermond

Bestel vandaag nog uw hapjesbuffet bij CaVino Catering & Wines in Roermond!

ONTDEK CAVINO, ERVAAR CAVINO EN GENIET VAN CAVINO.

Veel gasten hebben CaVino al ontdekt en ervaren. Onze vaste klanten genieten nog steeds van onze catering. Probeer het zelf ook eens, wij zullen u niet teleurstellen.

Wijnen

Welke wijn is voor jouw de perfecte wijn?

Ontdek onze wijnen

Ontdek jouw favoriete wijnsmaak met keus uit onder andere Chileense, Franse, Italiaanse, Duitse, Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen.
Welke wijn is voor jou perfect

Catering

Smaak, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jou!

Voor elke gelegenheid

Van lunch tot buffet, bruiloft en familie- of bedrijfsfeest tot intieme culinaire wijnproeverij. Ervaar het zelf met de catering van CaVino Catering & Wijn
Ik wil meer weten over catering

Ben je 18 jaar of ouder?

Om Cavino catering en wijn te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.