Portugal en wijnen

Portugal is het land wat bekend staat om zijn Port, maar tegenwoordig zijn het ook de tafelwijnen die steeds meer bekendheid krijgen. Portugal heeft een geweldige rijkdom door de wijngebieden.De wijnbouw komt vanouds in heel Portugal van Noord tot Zuid voor. In Portugal zelf zul je veel soorten en smaken tegenkomen, van rood, wit, rosé, mousserend, port et. Portugese wijnen worden doorgaans samengesteld uit meer dan een druivensoort wat kenmerkend is voor de wijnen uit Portugal. Wij hebben voor u de Irreverente Tinto Uduca uitgezocht. Voor deze rode wijn worden de druiven Touriga-Nacional, Tinta Roriz, Jaen en Alfrocheiro Preto gebruikt. Het is een bijzonder rijke en ronde wijn met veel rijp fruit en hints van cacao en specerijen. Best te drinken tussen zijn tweede en vijfde jaar op een graad of 17 bij runds- en lamsvlees, kalkoen, struisvogelbiefstuk en allerlei klein wild. Heel verleidelijk! Onze klanten waarderen deze wijn hoog, ze praten over een volle wijn et een beladen smaak. Enkele klanten proeven zwarte pruimen, de afdronk vinden ze zacht. Misschien wilt u deze zelf eens proberen.

Wijnen

Welke wijn is voor jouw de perfecte wijn?

Ontdek onze wijnen

Ontdek jouw favoriete wijnsmaak met keus uit onder andere Chileense, Franse, Italiaanse, Duitse, Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen.
Welke wijn is voor jou perfect

Catering

Smaak, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jou!

Voor elke gelegenheid

Van lunch tot buffet, bruiloft en familie- of bedrijfsfeest tot intieme culinaire wijnproeverij. Ervaar het zelf met de catering van CaVino Catering & Wijn
Ik wil meer weten over catering

Ben je 18 jaar of ouder?

Om Cavino catering en wijn te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.