Roermond catering

Roermond catering, Cavino Catering Roermond. Hemelse smaken en perfecte service gekoppeld aan jarenlange ervaring! CaVino Catering Roermond staat garant voor zorgeloos en culinair genieten.

Wijnen

Van welke wijn ga jij genieten?

Ontdek onze wijnen

Geniet van de heerlijkste wijnen, gewoon zomaar of voor elke speciale gelegenheid.
Welke wijn is voor jou perfect?

Wijnproeverij

Ervaar wijn als nooit tevoren.

Onze wijnproeverij

Wijnproeverij bij ons of zelf een wijnproeverij organiseren? Bij CaVino is het mogelijk!
Dat wil ik wel proberen!

Wijnpakket

Voor elke gelegenheid.

Speciale gelegenheid?

Een wijnpakket als (zakelijk) relatiegeschenk, huwelijk, gepensioneerd of gewoon zomaar.
Precies wat ik nodig heb!

Roermond catering

Al onze gerechten worden met veel verse ingrediënten en passie in eigen keuken bereid en vervolgens smaakvol gepresenteerd. Van een intiem familiefeestje tot een officiële bedrijfsreceptie; van buffet tot walking dinner en van brunch tot barbecue. Geniet van een overheerlijk Italiaans buffet bij uw thuis. Wij nemen graag uw zorg uit handen, zodat u –sámen met uw gasten- kunt genieten van een tot in de puntjes verzorgd feest. Wij zorgen ook voor servies, glazen, statafels en bestek.
Om aan uw specifieke wensen te kunnen voldoen maken we eerst een afspraak om te kijken wat u precies in gedachten heeft. Vanzelfsprekend adviseren wij ook passende wijnen. Wij hebben een groot aanbod catering mogelijkheden. Hieronder een overzicht van de Italiaanse catering die wij voor u kunnen serveren.

Bij Catering CaVino Roermond bent u aan het juiste adres voor Kwaliteit en Persoonlijke Service.

Om aan uw specifieke wensen te kunnen voldoen maken we eerst een afspraak om te kijken wat u precies in gedachten heeft. Vanzelfsprekend adviseren wij ook passende wijnen. Wij hebben een groot aanbod catering mogelijkheden. Hieronder een overzicht van de Italiaanse Buffetten of Hapjesbuffetten die wij voor u kunnen serveren.

Roermond Catering. Bij CaVino Catering & Wines Roermond bent u aan het juiste adres voor Persoonlijke Service en Kwaliteit.

catering

Cavino catering & wijn

Ontdek. Ervaar. Geniet.

Wijnen

Welke wijn is voor jouw de perfecte wijn?

Ontdek onze wijnen

Ontdek jouw favoriete wijnsmaak met keus uit onder andere Chileense, Franse, Italiaanse, Duitse, Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen.
Welke wijn is voor jou perfect?

Catering

Smaak, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jou!

Voor elke gelegenheid

Van lunch tot buffet, bruiloft en familie- of bedrijfsfeest tot intieme culinaire wijnproeverij. Ervaar het zelf met de catering van CaVino Catering & Wijn
Ik wil meer weten over catering

Ben je 18 jaar of ouder?

Om Cavino catering en wijn te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.