Wijn en Chocolade laat u verrassen.

Wijn en Chocolade laat u verrassen.

Wijn en Chocolade laat U verrassen.

De meeste mensen vinden chocolade erg lekker en veel mensen vinden wijn lekker. Veel mensen vinden het best nog vreemd ,chocolade en wijn omdat er meestal gedacht wordt aan wijn met kaas. Wijn en chocolade zijn heel goed te combineren en ze kunnen een unieke combinatie vormen. We weten dat zoete wijn en port al goed gecombineerd kan worden met chocolade, maar rode wijn( Merlot ) en een heerlijke smeltende cacao kan ook een sensatie zijn.

De truc van het combineren is: eerst een slokje wijn nemen, dan een hapje chocola en daarna weer een slokje wijn. Zo behouden beide hun smaak. Als je eerst chocolade neemt zal die de wijn overheersen en proef je de wijn minder. Laat u verassen en neem de letterlijke proef op de som!

Wat ook nog goed nieuws voor mannen en vrouwen die graag een glas rode wijn drinken en graag chocolade eten, is dat rode wijn en chocolade een stofje bevatten dat veroudering van de huid tegengaat, waardoor je minder rimpels kunt krijgen. Beide producten zowel de rode wijn en chocolade bevatten flavonoïden, waarvan uit onderzoek van verschillende universiteiten is gebleken dat het zorgt voor celdeling, een teken van verjonging.

Het is wel belangrijk om zowel wijn als chocolade met mate te nuttigen omdat deze beide producten suiker bevatten.

 

 

CaVino

Ada Byronweg 30
6045 GM Roermond

T: 06 533 25 397
E: info@cavino-wines.nl


Nieuwsbrief