Wijnpakket of kerstpakket

Wijnpakket of kerstpakket bestellen?

Wilt u iemand op een persoonlijke manier verrassen? Dan is een wijnpakket een goede keuze voor elke gelegenheid, want deze valt altijd in de smaak. In onze pakketen maken we gebruik van heerlijke Chileense, Portugese en Italiaanse wijnen. Elk van deze soort wijnen zijn ideaal als cadeau.

Een wijnpakket hoef je natuurlijk lang niet altijd te gebruiken om cadeau te doen. Je kan ook een wijnpakket bestellen met diverse soorten wijn waarmee je je eigen wijnproeverij thuis kan organiseren!

Gepersonaliseerd pakket?

Onze wijnpakketten zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Zo kunt u kiezen voor enkel een wijnpakket maar u kunt ook kiezen voor een pakket met een accessoire. Bij ons kunt u terecht voor alle denkbare accessoires met betrekking tot wijn. Van een mooie stijlvolle kurkentrekker tot een stijlvolle wijnkoeler. Maak uw wensen bij ons kenbaar en wij zorgen voor een pakket ‘op maat’ passend in uw budget. Uiteraard altijd stijlvol verpakt.

Bourgondische pakketten

Bij een bourgondische levensstijl horen natuurlijk ook heerlijke food-pakketten. Daarom kunt u bij ons naast wijnpakketten ook terecht voor pakketten met streekproducten- tot complete kerstpakketten of een heus ‘chocoholic’- thema voor de liefhebber. Voor slechts één enkel iemand of voor een grote groep, het is voor ons geen enkel probleem. Al uw wensen kunnen door ons worden vervuld, passend binnen uw budget.

Kerstpakket Roermond

Kerstpakket, speciaal voor de feestdagen

Wilt u rond de feestdagen een speciaal kerstpakket laten maken? Ook hier bieden we de optie van onze standaard pakketten maar u kunt er ook voor kiezen om een op maat gemaakt kerstpakket door ons te laten verzorgen.

Bel of mail voor meer informatie. Liever gewoon wijn bestellen, 1 fles of meerdere flessen of dozen ook dat kan bij CaVino Wines te Roermond. Wilt u graag catering bestellen ook dan bent U bij CaVino Catering & Wijn aan het juiste adres.

Wijnen

Welke wijn is voor jouw de perfecte wijn?

Ontdek onze wijnen

Ontdek jouw favoriete wijnsmaak met keus uit onder andere Chileense, Franse, Italiaanse, Duitse, Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen.
Welke wijn is voor jou perfect

Catering

Smaak, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jou!

Voor elke gelegenheid

Van lunch tot buffet, bruiloft en familie- of bedrijfsfeest tot intieme culinaire wijnproeverij. Ervaar het zelf met de catering van CaVino Catering & Wijn
Ik wil meer weten over catering

Ben je 18 jaar of ouder?

Om Cavino catering en wijn te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.