Wijnpakketten

Wijnpakketten

De feestdagen komen er al snel genoeg weer aan en dan  moeten we ons  weer gaan bedenken wat we onze vrienden, familie en/of personeelsleden willen gaan schenken. Wat dacht u van een mooi wijnpakket. Een mooi wijnpakket is altijd welkom. Een heerlijke wijn is altijd leuk om te ontvangen, vooral een wijnkenner kan er heerlijk van genieten en is het een feest om weer een heerlijke fles wijn te krijgen en te proeven.  Een mooi kistje met 2 flessen wijn of 3 flessen wijn. Witte, rode of rosé of een mooie fles prosecco of champagne. In ons assortiment kunt u kerstpakketten met wijn uit wijngaarden van diverse landen  bestellen. Wellicht de meest populaire landen voor de wijn zijn Frankrijk, Spanje en Italië, maar bij ons kunt u ook terecht voor een mooie Chileense wijnen.  Een Frans wijnpakket, Spaans wijnpakket , Italiaans wijnpakket of Chileens wijnpakket mogen dan ook niet in ons assortiment ontbreken. U kunt ook altijd 1 mooie fles wijn in een verpakking bestellen. Wij hebben keuze genoeg.  U kunt online in onze webshop de wijnpakketten bestellen maar u kunt ook gewoon even contact met ons opnemen. Wij kunnen dan samen bespreken welk pakket wij voor u kunnen samenstellen. Wij verzorgen ook bierpakketten, levensmiddelen pakketten of een pakket op wens gemaakt. Ook verzorgen wij mooie catering voor elk feest en elke gelegenheid. Kijk rustig eens rond op onze site en misschien kunnen we binnenkort eens met elkaar kennis maken. 

Wijnen

Welke wijn is voor jouw de perfecte wijn?

Ontdek onze wijnen

Ontdek jouw favoriete wijnsmaak met keus uit onder andere Chileense, Franse, Italiaanse, Duitse, Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen.
Welke wijn is voor jou perfect

Catering

Smaak, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jou!

Voor elke gelegenheid

Van lunch tot buffet, bruiloft en familie- of bedrijfsfeest tot intieme culinaire wijnproeverij. Ervaar het zelf met de catering van CaVino Catering & Wijn
Ik wil meer weten over catering

Ben je 18 jaar of ouder?

Om Cavino catering en wijn te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.