Algemene voorwaarden catering

Bestellingen

Bestellingen dienen minimaal 7 dagen voor de leveringsdatum bekent te zijn. Wijzigingen tot maximaal 5 dagen voor leveringsdatum. Wij adviseren u om uw bestelling tijdig door te geven om teleurstellingen te voorkomen. Andere variaties of samenstellingen buiten onze brochure zijn altijd bespreekbaar De locatie dient gemakkelijk bereikbaar te zijn voor het afleveren en ophalen van de producten en goederen. Wij streven naar levering zo dicht mogelijk bij het afgesproken tijdstip, door allerlei omstandigheden kan dit afwijken, calamiteiten of extreme situaties uitgezonderd.

Prijzen en betalingsvoorwaarden

Onze prijzen zijn gebaseerd op een minimale afname van 15 personen. Betaling á contant of achteraf binnen 7 dagen. Bij een offertebedrag hoger dan 500 euro vragen wij een aanbetaling van 50% tenzij anders afgesproken. Bezorgkosten: buffetten en verhuurmaterialen tot 5 km  7,50, afstanden tot 15 km 15,00 vanaf 15 km in overleg.

Borden en bestek

voor borden en bestek dient u zelf zorg te dragen tenzij anders overeengekomen. Dit dient u echter van te voren aan te geven. Alle schade, breuk, verlies & diefstal van onze goederen dienen doorgegeven te worden. De vervangingswaarde van de betreffende goederen zullen in rekening gebracht worden tenzij anders afgesproken.

Afwas

Servies en buffetmaterialen dienen schoon retour te komen. Het is mogelijk om de afwas van servies en buffetmaterialen tegen vergoeding door ons te laten verzorgen. U dient dit echter van te voren aan te geven. Prijs afwaskosten 20 euro.

Toepassingen

Op alle leveringen zijn de Algemene levering-, betalings- en verkoopwaarden van toepassing. Voedselveiligheid: Wij besteden veel aandacht aan de voedselveiligheidsnormen (H.A.C.C.P) Al onze producten worden vers verwerkt en volgens voedselveiligheidsnormen behandeld. Mocht er bij levering iets niet in orde zijn, dan dient dit gemeld te worden voordat de goederen gebruikt worden.

Ook voor U zijn er een aantal aandachtspunten m.b.t. voedselveiligheid:
  • Laat uw bestelling zo kort mogelijk van te voren komen.
  • Kies indien mogelijk de koelste ruimte om het buffet op te stellen
  • Laat het buffet niet langer dan 2,5 uur staan.
  • Indien u eten van het buffet voor de volgende dag wilt bewaren, dan dient u dit zo snel mogelijk te verpakken en in de koelkast te zetten.

Wijnen

Welke wijn is voor jouw de perfecte wijn?

Ontdek onze wijnen

Ontdek jouw favoriete wijnsmaak met keus uit onder andere Chileense, Franse, Italiaanse, Duitse, Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen.
Welke wijn is perfect voor jou?

Catering

Smaak, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jou!

Voor elke gelegenheid

Van lunch tot buffet, bruiloft en familie- of bedrijfsfeest tot intieme culinaire wijnproeverij. Ervaar het zelf met de catering van CaVino Catering & Wijn
Ik wil meer weten over catering

Ben je 18 jaar of ouder?

Om Cavino catering en wijn te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.