Wijnen

Wat is wijn? Waar komt wijn vandaan? Welke soorten zijn er? Op al deze vragen vind je hier een antwoord!

Wijnen

Van welke wijn ga jij genieten?

Ontdek onze wijnen

Geniet van de heerlijkste wijnen, gewoon zomaar of voor elke speciale gelegenheid.
Welke wijn is voor jou perfect?

Wijnproeverij

Ervaar wijn als nooit tevoren.

Onze wijnproeverij

Wijnproeverij bij ons of zelf een wijnproeverij organiseren? Bij CaVino is het mogelijk!
Dat wil ik wel proberen!

Wijnpakket

Voor elke gelegenheid.

Speciale gelegenheid?

Een wijnpakket als (zakelijk) relatiegeschenk, huwelijk, gepensioneerd of gewoon zomaar.
Precies wat ik nodig heb!

CaVino Wines

Wijn is een alcoholische drank die ontstaat door het vergisten van sap van druiven. Er zijn diverse soorten wijn, zoals rood, wit en rosé. Maar er zijn ook mousserende wijnen, zoals bijvoorbeeld prosecco of champagne. 

Wat lekker is bepaalt ieder voor zichzelf. Er zijn bij wijze van spreken net zo veel smaken als mensen. Van een ‘koele, droge witte borrelwijn’ tot een ‘gloedvolle, zwaardere rode metgezel’ tijdens een diner. CaVino biedt in elk geval voor ieder wat wils. Bekijk op uw gemak ons assortiment. Bij vragen kunt u ons altijd bellen of mailen. We staan u graag te woord.

wijnen

Alcoholvrije wijn

Alcoholvrije wijn is gedealcoholiseerd dat wil zeggen dat alcoholvrije wijn een product is waarvan de alcohol achteraf uit de wijn is verwijderd. Via speciale technieken wordt de alcohol aan gewone wijn onttrokken. Zo verdwijnt wel een gedeelte van de body maar karakter en aroma blijft behouden.

In Nederland mag alcoholvrije wijn tot maximaal 0,5% uit alcohol bestaan dus als je echt geen alcohol wilt drinken dan moet je de zuivere 0,0% wijn gebruiken.

Biologische wijn

Steeds meer mensen kiezen voor een gezonde(re) leefwijze. Ze bewegen veel en eten en drinken met respect voor hun lichaam én de natuur. Ze kiezen dan ook (met regelmaat) voor biologisch(e) fruit, groenten en/of vlees en daar past ook een goed glas biologische wijn bij. Maar wat is biologische wijn nou precies?

Cavino catering & wijn

Ontdek. Ervaar. Geniet.

wijnen wijnlanden

Wijnlanden

Wat weten wij van de wijnlanden? Welke wijnlanden kennen wij? We weten dat overal ter wereld wijn wordt geproduceerd, en dat ieder land door het klimaat en zijn eigen manier van produceren de wijn een specifieke smaak geeft. De plaats waar de wijn wordt gemaakt kan ook een grote invloed op de smaak van de drank hebben, want de grond is namelijk overal anders en dit kan vaak een typische smaak aan de wijn geven. De top 3 van de belangrijkste wijnlanden zijn Frankrijk, Italie en Spanje. Wij hebben voor U over enkele wijnlanden informatie verzameld die u op uw gemak door kunt lezen. Veel leesplezier.

Wijnen

Welke wijn is voor jou de perfecte wijn?

Ontdek onze wijnen

Ontdek jouw favoriete wijnsmaak met keus uit onder andere Chileense, Franse, Italiaanse, Duitse, Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen.
Welke wijn is voor jou perfect?

Catering

Smaak, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jou!

Voor elke gelegenheid

Van lunch tot buffet, bruiloft en familie- of bedrijfsfeest tot intieme culinaire wijnproeverij. Ervaar het zelf met de catering van CaVino Catering & Wijn
Ik wil meer weten over catering

Ben je 18 jaar of ouder?

Om Cavino catering en wijn te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.