Bezorging & verzendkosten

Retourneren

Indien u uw bestelling wenst te retourneren dan kan dit binnen 7 dagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen (herroepingsrecht). De flessen mogen niet geopend en of beschadigd zijn. Uw verzoek tot herroeping kunt u sturen aan info@cateringenwijn.nl. Wij verzoeken u de producten direct na melding van de herroeping aan ons terug te sturen. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. De termijn waarbinnen terug betaalt wordt is zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment dat u als klant ons op de hoogte heeft gebracht van het herroepen van de aankoop. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Levertijd

Uw wijn wordt in principe binnen 24 uur verzonden. Het kan voorkomen dat een wijn tijdelijk niet meer op voorraad is. Mocht dat voorkomen dan nemen wij contact met u op. Zodra uw zending ons magazijn verlaat zijn wij afhankelijk van onze bezorgpartner om het pakket veilig en op tijd te bezorgen. Door omstandigheden zoals; weersinvloeden, drukte rond feestdagen en files kan het zo zijn dat uw levering vertraagd is of onverhoopt toch beschadigd raakt.

Verzendkosten

De verzendkosten voor afleveradressen in Nederland bedragen tot 10 kg 7,00 boven 10 kg tot 30 kg 10 euro.
Boven een bedrag van 100,00 gratis verzending

Wijnen

Welke wijn is voor jouw de perfecte wijn?

Ontdek onze wijnen

Ontdek jouw favoriete wijnsmaak met keus uit onder andere Chileense, Franse, Italiaanse, Duitse, Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen.
Welke wijn is voor jou perfect?

Catering

Smaak, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jou!

Voor elke gelegenheid

Van lunch tot buffet, bruiloft en familie- of bedrijfsfeest tot intieme culinaire wijnproeverij. Ervaar het zelf met de catering van CaVino Catering & Wijn
Ik wil meer weten over catering

Ben je 18 jaar of ouder?

Om Cavino catering en wijn te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.