Voedselveiligheid
Voedselveiligheid
Wij besteden veel aandacht aan de voedselveiligheid (HACCP). Al onze producten worden vers verwerkt en volgens strenge voedselveiligheidsnormen behandeld.
Dan zijn er Ook voor ú een aantal belangrijke aandachtspunten m.b.t. voedselveiligheid:
- Laat uw bestelling zo kort mogelijk van te voren komen;
- Kies indien mogelijk de koelste ruimte om het buffet op te stellen;
- Laat het buffet niet langer dan 2,5 uur staan;
- Indien u eten van het buffet voor de volgende dag wilt bewaren dan dient u dit zo snel mogelijk te verpakken en in de koelkast te zetten (liefst binnen 2 uur).
Mocht er bij levering iets niet in orde zijn, dan dient dit gemeld te worden voordat de goederen gebruikt worden.
Allergenenwet
Het is niet uitgesloten dat onze producten allergenen bevatten. Heeft u of één van uw gasten een allergie of dieetwens, bent u vegetarier of veganist of heeft u liever een andere wens laat het ons dan tijdig weten.U kunt schriftelijk of telefonisch aan ons doorgeven wat uw allergenen zijn. Wij zullen samen met u gaan kijken naar de mogelijkheden voor gerechten aangepast aan uw wensen, en aangepast aan de wensen van uw gasten.
Ook nu krijgt uw catering een persoonlijk tintje. Al uw wensen zijn bespreekbaar ook bij een lunch, ontbijt, walking dinner of buffet