Wijnproeverijen

Een culinaire wijnproeverij of zelf een wijnproeverij organiseren? Bij CaVino kunnen we je daar zeker mee helpen!

wijnproeverijen

Wijnproeverij

Wijn staat symbool voor genieten en wordt vaak gekoppeld aan gezelligheid en samenzijn. Houdt u ook van een glas wijn, maar zou u graag meer willen weten over wijn in het algemeen, over specifieke soorten óf uw smaak op dit vlak verder willen ontwikkelen? Dan bent u bij CaVino aan het juiste adres! Wij delen graag onze passie en kennis! Daartoe organiseert CaVino een aantal keren per jaar (culinaire) wijnproeverijen op diverse locaties. U kunt daarbij zijn! Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. Wij brengen ons enthousiasme graag op u over. 

Cavino catering & wijn

Ontdek. Ervaar. Geniet.

Organiseer een wijnproeverij

Wilt u liever zélf een wijnproeverij organiseren voor een door u gekozen gezelschap, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Van personeelsvereniging tot kookclub. Van louter een wijnproeverij tot een afgestemd geheel van gerechtjes en wijnen. Alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om uw wensen en mogelijke locaties te bespreken.

wijnproeverij organiseren

Wijnen

Welke wijn is voor jouw de perfecte wijn?

Ontdek onze wijnen

Ontdek jouw favoriete wijnsmaak met keus uit onder andere Chileense, Franse, Italiaanse, Duitse, Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen.
Welke wijn is voor jou perfect?

Catering

Smaak, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jou!

Voor elke gelegenheid

Van lunch tot buffet, bruiloft en familie- of bedrijfsfeest tot intieme culinaire wijnproeverij. Ervaar het zelf met de catering van CaVino Catering & Wijn
Ik wil meer weten over catering

Ben je 18 jaar of ouder?

Om Cavino catering en wijn te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.