Hapjesbuffetten

Je hebt een feest of misschien wel een zakelijke bijeenkomst. Je bent op zoek naar iets gezelligs, iets informeels, maar geen uitgebreid buffet. Ideaal zou zijn dat het een groot deel van de avond beschikbaar is voor de gasten, zodat ze kunnen eten wanneer ze daar behoefte aan hebben. Daarnaast is het belangrijk dat er voor iedereen wat te eten is, ongeacht of de persoon een vis-, vleesliefhebber of veganist is.

Het hapjesbuffet zonder uitgebreid buffet

Wij hebben precies waar jij naar op zoek bent! Met ons hapjesbuffet heb je geen uitgebreid buffet maar lekkere hapjes dier er ook nog eens leuk uitziet. Er is veel mogelijk in de inrichting op het gebied van het hapjesbuffet. Kies je voor een hapjesbuffet met tapas, een meer Mediterrane invulling of misschien wel een combinatie van alles wat.

Ook een echte aanrader! Een hapjesbuffet gecombineerd met een kleine wijnproeverij.

Een hapjesbuffet als volledige maaltijd

Wil je graag een hapjesbuffet als volledige maaltijd aanbieden? Ook dat is mogelijk. Je ervaart nog steeds de gezellige informele sfeer maar bij dit uitgebreide hapjesbuffet zullen mensen zeker niet met een lege maag naar huis gaan.

Nieuwsgierig geworden naar wat onze hapjesbuffetten allemaal bevatten? Bekijk het hier. Wil je graag een hapjesbuffet bestellen of informeren naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 06 533 25 397 of mail nar info@cavino-wines.nl

Wijnen

Welke wijn is voor jouw de perfecte wijn?

Ontdek onze wijnen

Ontdek jouw favoriete wijnsmaak met keus uit onder andere Chileense, Franse, Italiaanse, Duitse, Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen.
Welke wijn is voor jou perfect

Catering

Smaak, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jou!

Voor elke gelegenheid

Van lunch tot buffet, bruiloft en familie- of bedrijfsfeest tot intieme culinaire wijnproeverij. Ervaar het zelf met de catering van CaVino Catering & Wijn
Ik wil meer weten over catering

Ben je 18 jaar of ouder?

Om Cavino catering en wijn te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.