CaVino Wijn

Wij vinden dat wijn en eten een symbool zijn voor gezelligheid en samenzijn. Voor ons betekend eten en wijn genieten en passie. Een passie voor culinaire gerechten , heerlijke smaken en bijzondere wijnen.

Wijnen

Van welke wijn ga jij genieten?

Ontdek onze wijnen

Geniet van de heerlijkste wijnen, gewoon zomaar of voor elke speciale gelegenheid.
Welke wijn is voor jou perfect?

Wijnproeverij

Ervaar wijn als nooit tevoren.

Onze wijnproeverij

Wijnproeverij bij ons of zelf een wijnproeverij organiseren? Bij CaVino is het mogelijk!
Dat wil ik wel proberen!

Wijnpakket

Voor elke gelegenheid.

Speciale gelegenheid?

Een wijnpakket als (zakelijk) relatiegeschenk, huwelijk, gepensioneerd of gewoon zomaar.
Precies wat ik nodig heb!

Wijn

CaVino Catering & Wines heeft een uitgebreid assortiment met bijzondere wijnen: voornamelijk Chileense, maar ook een kleinere selectie Franse, Italiaanse, Duitse, Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen.

Houdt u ook van een glas wijn, maar zou u graag meer willen weten over wijn in het algemeen, over specifieke soorten óf uw smaak op dit vlak verder willen ontwikkelen? Dan bent u bij CaVino aan het juiste adres! Wij delen graag onze passie en kennis!

CaVino organiseert een aantal keren per jaar (culinaire) wijnproeverijen op diverse locaties. U kunt daarbij zijn! Wilt u liever zelf een wijnproeverij organiseren voor een door u gekozen gezelschap dan is dit uiteraard ook mogelijk.(met of zonder catering) Bel of mail ons even, dan kunnen wij samen de mogelijkheden bespreken.

Wij leveren onze wijnen aan zowel bedrijven als particulieren. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies, dan staan wij graag voor u klaar. En uiteraard behoort wijn proeven tot de mogelijkheden. Bestellingen worden door ons verzonden of persoonlijk aan huis geleverd. Ook zelf afhalen behoort tot de mogelijkheden. Aan ú de keus!.

Assortiment wijn en catering Roermond

Cavino catering & wijn

Ontdek. Ervaar. Geniet.

Wijnen

Welke wijn is voor jouw de perfecte wijn?

Ontdek onze wijnen

Ontdek jouw favoriete wijnsmaak met keus uit onder andere Chileense, Franse, Italiaanse, Duitse, Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen.
Welke wijn is voor jou perfect?

Catering

Smaak, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jou!

Voor elke gelegenheid

Van lunch tot buffet, bruiloft en familie- of bedrijfsfeest tot intieme culinaire wijnproeverij. Ervaar het zelf met de catering van CaVino Catering & Wijn
Ik wil meer weten over catering

Ben je 18 jaar of ouder?

Om Cavino catering en wijn te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.